Over ons – Mondzorg Dommelen B.V. – Valkenswaard

Over ons

De praktijk

U kunt bij ons terecht voor reguliere zorg, maar ook voor esthetische behandelingen en mondhygiëne.

Mondzorg Dommelen is een moderne tandartsenpraktijk. Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventie- en tandarts-assistentes.

Alle tandartsen in ons team zijn volledig gediplomeerd en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor tandartsen (KRT). Ook de mondhygiënisten en de preventie-assistentes zijn allen volledig gediplomeerd.

U kunt voor vrijwel iedere tandheelkundige behandeling bij ons terecht. Indien nodig verwijzen wij u door naar een kaakchirurg, een parodontoloog (een specialist op het gebied van tandvleesontsteking), endodontoloog (een specialist op het gebied van zenuwkanaalbehandelingen) of een orthodontist. Wij hebben goede samenwerkingsverbanden met uitstekende specialisten in de regio.

Wij helpen u graag met al uw vragen. Ook als u niet tevreden bent of suggesties voor ons hebt dan willen wij dit graag van u weten. U kunt ons altijd bellen, mailen of u kunt natuurlijk langskomen dan helpt de assistente aan de balie u graag verder.

Wij streven ernaar patiënten van onze praktijk met pijnklachten, welke op werkdagen vóór 09.00 uur worden aangemeld bij de praktijk, nog dezelfde dag te helpen.