Coronavirus – Mondzorg Dommelen B.V. – Valkenswaard

Coronavirus

Wij zijn blij u weer te zien!

  • We zijn blij om de reguliere mondzorg weer te kunnen uitvoeren, na een roerige en onzekere tijd.
  • We hanteren altijd strenge regels op het gebied van hygiĆ«ne en infectiepreventie. Vanwege het Coronavirus hebben we nog steeds extra voorzorgsmaatregelen genomen, zodat u met een veilig gevoel naar de tandarts kunt komen.
  • Juist in deze periode is het belangrijk om te zorgen voor een goede gezondheid. Ook een goede mondgezondheid is van belang, aangezien dit in relatie staat van uw algemene gezondheid. We raden u dan ook aan om vooral een bezoek aan de tandarts niet over te slaan.
  • Bij aankomst verzoeken wij u vriendelijk ons deurbeleid goed door te lezen.

We kunnen alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Heeft u verkoudheidsklachten/hoesten/niezen/keelpijn/koorts? Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen om uw afspraak te verzetten.

 

Nog wat extra aanwijzingen:

  • kom niet te vroeg op uw afspraak en kom alleen (uitzondering voor kinderen)
  • Houd rekening met elkaar!

Wij zullen u met een glimlach ontvangen, maar geen handen schudden!


Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.